Joinson & Spice

JOINSPN&SPICE is op zoek naar nieuwe collega’s. Nu blijkt dit in de accountant wereld lastig te zijn en grote kantoren werken standaard met headhunters die bizarre bedragen vragen om de juiste kandidaat te vinden. Nu is JOINSON&SPICE geen standaard kantoor; ondanks dat het accountants zijn, ligt hun focus op tech en vernieuwingen en is cultuur daadwerkelijk belangrijk.

Uit principe en omdat het gewoon écht leuker kan in de wereld van accountants, besloot JOINSON&SPICE het over een andere boeg te gooien. De budgetten voor headhunters werden omgezet in budgetten voor content, waarbij niks te gek is en juist graag af en toe tegen een scheen mag worden geschopt. Resultaat? Kandidaten en uiteindelijk nieuwe collega’s, zowel uit de accountant wereld als uit andere landschappen, komen nu zelf naar JOINSON&SPICE toe. Elke nieuwe collega heeft so far de social media uitingen genoemd in het eerste gesprek.

Sinds november 2020 voorzie ik de socials van JOINSON&SPICE met content en bedenk en produceer ik formats samen met een tekstschrijver en video editor. Focus; niet-traditionele werving.